Zakelijke verzekeringen

Bedrijfspand

Als u een bedrijfspand heeft aangeschaft of gaat huren, heeft u een aantal verzekeringen nodig. Denk aan een inventarisverzekering, brandverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering voor u en uw werknemers die in uw bedrijfspand gaan werken. Afhankelijk van uw branche kunnen er nog veel meer bedrijfsverzekeringen een rol spelen, denk aan een glasverzekering, milieuschadeverzekering etc. Neem vrijblijvend contact op, dan bekijken we graag voor u wat de beste oplossing is.

 

Vervoer en transport

U bent wettelijk verplicht uw bedrijfsauto’s (personen-, bestel- of vrachtauto’s) te verzekeren. Daarnaast kunnen uw transport schade veroorzaken en schade oplopen. Hiervoor kunt u een verzekering afsluiten en bijbehorende risico’s afdekken. Wij informeren u hier graag over!

 

Bouw en installatie

De bouw is bij uitstek een branche met veel risico’s. Om u te verzekeren tegen onvoorziene uitvoeringsfouten, materiaalgebreken en schade aan derden kunt u een Installatie- en Montageverzekering en de CAR-verzekering afsluiten. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan informeren wij u hierover.

 

Vermogensbescherming

Er zijn veel risico’s die uw vermogen en/of uw inkomsten en die van uw werknemers bedreigen. Denk aan een ernstig ongeval of juridisch conflict. Gelukkig kunt u zich tegen deze financiële gevolgen prima verzekeren.

 

Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven

Ondernemers of bedrijven kunnen volkomen onbedoeld schade veroorzaken bij derden (zoals bij consumenten, werknemers en leveranciers). Een dergelijke schadeclaim kan in de miljoenen lopen. Met de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) kunt u deze financiële gevolgen verzekeren.

 

Bedrijfsrechtsbijstand verzekering

Als ondernemer levert u niet alleen een product of dienst. U bent ook werkgever, lost problemen op en zelf ook klant. Door complexe en uitgebreide regelgeving, kunt u als ondernemer geconfronteerd worden met diverse geschillen. Met de bedrijfsrechtsbijstand wordt u bij zakelijke conflicten altijd bijgestaan door juridische specialisten.

 

Bedrijfsschade verzekering

Met de bedrijfsschadeverzekering verzekert u de vermindering van de brutowinst van uw bedrijf als gevolg van een onvoorziene gebeurtenis. Bij een bedrijf of instelling waar een bedrijfsschadeverzekering minder van toepassing is, kan een extra kosten verzekering uitkomst bieden.

 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Met deze verzekering wordt de aansprakelijkheid van een verzekerde gedekt tegenover alle derden, voor schade als gevolg van fouten in de uitoefening van het verzekerde beroep.

 

Zakenreis verzekering

De Zakenreisverzekering is bestemd voor directie en medewerkers van een bedrijf die regelmatig op reis gaan naar het buitenland. De dekking bestaat uit o.a. verlies, diefstal of beschadiging aan bagage en kosten voor geneeskundige behandeling.

Vragen?

Of stuur een mail

Stuur een terugbelverzoek