Recreatie

Reisverzekering

Tegenwoordig reist men veel meer dan vroeger, waarbij het risico op een onvoorziene gebeurtenis in altijd aanwezig is met schade en kosten als gevolg. Wij adviseren u altijd een reisverzekering af te sluiten wanneer op reis gaat. Een reisverzekering kan variëren op dekkingsgebied (Nederland, Europa of Wereld), duur (aflopend of doorlopend), annuleringsdekking, (winter)sportdekking etc. Afhankelijk van uw reisgedrag en wensen adviseren wij u graag welke variant het beste bij u past.

 

Caravan/vouwwagen

U bent niet verplicht om uw caravan of vouwwagen te verzekeren. Als de caravan of vouwwagen achter het trekkende voertuig hangt, is schade veroorzaakt aan derden verzekerd onder de WA-dekking van het trekkende voertuig. Uw eigen schade aan caravan of vouwwagen is dan niet verzekerd.

Uiteraard is het mogelijk om schade aan uw eigen caravan of vouwwagen te verzekeren tegen brand, diefstal en/of natuurschade (hagel, storm) of een all-risk dekking. Welke dekking voor u geschikt is, hangt af van het gebruik, waarde en leeftijd van de caravan of vouwwagen.

 

De beste oplossing voor u?

Welke dekking het beste bij u past is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen. Wij adviseren u graag!

Vragen?

Of stuur een mail

Stuur een terugbelverzoek