Over ons

Alles scherp in het vizier

Wij adviseren u op het gebied van verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Door persoonlijk contact en jarenlange ervaring krijgt u een goed en professioneel advies op maat! Kom langs voor informatie en een kop koffie.RegioBank: alle bankzaken digitaal én persoonlijk om tafel!

Twee bedrijven onder één dak! Aan de Stationsstraat in Markelo zijn H&A Assurantiën én de RegioBank gevestigd. Twee dienstverlenende bedrijven met één manier van werken: maatwerk voor zowel particulier als bedrijf, of het nu om verzekeringen, hypotheken of bankzaken gaat.

Eigenaar Henk Eshuis startte zijn bedrijf bijna een kwart eeuw geleden vanuit de woonkamer. Inmiddels werken hij en zijn medewerkers, Annet Slagman en Wilma Zendman vanuit het kantoorpand in het centrum van Markelo. “De groei heeft te maken met de manier waarop we werken. We luisteren goed naar wat de klant wil en stemmen daar de persoonlijke behoefte op af. We krijgen veel klanten via klanten, zowel jongeren als ouderen. Zij kunnen hier persoonlijk terecht. Want hoewel alles digitaal geregeld kan worden, willen zij, als het om belangrijke zaken gaat, een gesprek aan tafel”, vertelt Henk.

Bij de RegioBank kun je terecht voor alle bankzaken: betaalrekeningen, sparen, hypotheken, jeugd, aanvullend pensioen, en binnenkort zakelijke leningen. Dat de bank goed aangeschreven staat blijkt uit het panelonderzoek van de Consumentenbond, juni 2019. De RegioBank scoorde een 9,3 voor algemene tevredenheid en kreeg ook op de andere onderdelen het hoogste cijfer. “Uit dat onderzoek blijkt dat de mogelijkheid voor persoonlijk klantcontact gewaardeerd wordt. Er is behoefte aan een deskundige, eerlijke uitleg zodat de klant die verzekering, hypotheek of betaalrekening krijgt die het best aansluit bij hem of haar. Die uitleg kunnen wij geven”, aldus Henk Eshuis

Vragen?

Of stuur een mail

Stuur een terugbelverzoek