Regiobank

Bankzaken regelen bij u in de buurt
H&A Assurantiën B.V. is intermediair van RegioBank.
RegioBank, onderdeel van de SNS Bank N.V., is een landelijk vertegenwoordigde bank met een regionaal karakter.

De keuze voor uitbreiding van onze dienstverlening met bankproducten is heel bewust gemaakt. De bankproducten maken het oorspronkelijke pakket financiële diensten, bestaande uit: verzekeringen, hypotheken, pensioenen en leningen compleet. Zo kunt u met al uw financiële zaken bij ons terecht.

De bankier die u kent

Wij hebben onze keuze voor intermediair van RegioBank zeer bewust gemaakt. RegioBank onderscheidt zich van de traditionele banken. Wij combineren als intermediair alle moderne producten van een grote bank met de persoonlijke dienstverlening van H&A Assurantiën B.V.
De RegioBank Markelo is al jaren een vertrouwd adres in de regio.
Zowel bij alledaagse bankzaken als bij grotere financiële beslissingen kunt u bij ons terecht. De RegioBank voorziet in het complete scala bankdiensten. Op deze website treft u meer informatie over:

  • Betalen
  • Sparen
  • Lenen
  • Beleggen

Liever uw zaken mobiel regelen? Klik dan hier voor de app
Wilt u eerst een filmpje zien over de app. Klik hier

Wij helpen u graag met deskundige adviezen, toegesneden op uw persoonlijke financiële situatie. Loop daarom eens binnen bij onze RegioBank. of maak een afspraak en vraag naar de uitgebreide mogelijkheden. Als intermediair van RegioBank kunnen wij u ook helpen met financiële vraagstukken.
Klik Hier

Zilvervloot Sparen voor uw (klein)kind

Terug bij RegioBank: Zilvervloot Sparen. Spaar een mooi bedrag voor uw (klein)kind op een aantrekkelijke spaarrekening. De rekening loopt tot de 18e verjaardag van uw kind en is te openen tot de 16e verjaardag.
Naast de variabele rente ontvangt u een premie over de inleg van 1% per volledig spaarjaar met een maximum van 10%. Een ideaal cadeau bij de geboorte van een (klein)kind.

  • Sparen voor uw kind of kleinkind.
  • Aantrekkelijke rente en tot 10% premie.
  • Leer uw (klein)kind sparen.
  • Welkomstcadeau naar keuze.

Andere mogelijkheden zijn:
Eigen huis sparen
Inkomensplan
Maandsparen
Optima Sparen
Spaar-op-Maat