Hypotheken

Als u een huis gaat kopen, bent u vaak genoodzaakt een hypotheek af te sluiten. Maar ook bij een verbouwing of het kopen van een vakantiewoning kan het noodzakelijk zijn een hypothecaire lening af te sluiten. Wij helpen u bij een onafhankelijk hypotheek advies.

Het afsluiten van een hypotheek is een grote stap; u gaat een langdurige financiële verplichting aan die zowel van invloed is op uw huidige als uw toekomstige financiële situatie. Een onafhankelijk hypotheek advies kan dan helpen om een heldere situatie te schetsen. Om u op een goede wijze te kunnen adviseren, zullen wij samen met u een klantprofiel opstellen. Hiermee krijgen wij een goed beeld van uw wensen en persoonlijke situatie. Wij zorgen dus voor een onafhankelijk hypotheek advies op maat!

Het hypotheek advies behelst meer dan het vinden van de laagste rente. Zo kijken wij samen met u naar ook naar uw situatie bij overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Daarnaast adviseren wij u ook over een aantal belangrijke fiscale aspecten waar u bij het aangaan van een hypotheek mee te maken krijgt.

Onze werkwijze, alsook onze beloning hebben wij vastgelegd in ons dienstverleningsdocument. Zo weet u direct waar u aan toe bent en wat u van onze vijf erkende hypotheekadviseurs mag verwachten, zodat u niet achteraf geconfronteerd wordt met onverwachte verrassingen. Neem dus gerust eens contact op voor een eerste oriënterende hypotheekgesprek.

Link van een pdf werkgeversverklaring 2013